06 October 2012

Triple Standard (2010)

POSTER5x7ORIGINALwebTriple Standard (2010)

Director: William Branden Blinn Writer: William Branden Blinn 
Genre: Short movie 
Country: USA 
Language: English 
Year: 2010 
Duration: 20 min

Stars: Lee Amir-Cohen, William Jennings and Ronnie Prouty

Watch Here:
https://www.thewatchbox.com/movies/98-triple-standard#video267






th_65c7cada63719e306f97a3f56d584a29_1309626956D.TripleStandard__CRIMbbVeć duže vrijeme sam tražio po internetu da pogledam ovaj film. Na kraju sam ga pronasao na sajtu sa kojeg se lako plaća sa nekom od internet kartica koju koristite samo za plaćanje preko interneta. ( nadam se da ne koristite kreditne kartice).
Triple Standard ( trostruki standard ) je priča koja je karakterističnija za neko urbano balkansko područje nego za zapadne zemlje".
Crim i D. su košarkaši u nekom lokalnom timu koji kao cimeri djele stan. Naizgled sasvim obični momci koji gledaju svoja posla. Kada je za vrijeme tuširanja nakon utakmice Crim planuo i oštro reagovao na gay zajebanciju jednog od igrača stvari se počinju mjenjati.

ts-fi

D. koji je posmatrao Crimovo antigay raspoloženje pod tušem odluči da raskine tajnu vezu sa njim.
Slijedi razgovor izmeđju njih dvojice u kojem Crim tvrdi da nije gay, da je ugledan član zajednice, dobar prijatelj, dobar otac? i dobar sportaš. D. koji je odbio da ima sex sa njim u nevjerici sluša njegove riječi.
Nemože da poveže ponašanje čovjeka sa kojim živi i sa kojim svako veče vodi ljubav sa ponašanjem u svlačionici i onim što sada sluša od njega.
Mnogi ljudi na balkanu su izgradili različita ponašanja i standarde u vezi sopstvene seksuanosti. Iako redovito jašu na kurcu kada se skinu sa njega ponašaju se kao da se ništa nije ni desilo.A ako se zaljube u muškarca to smije znati samo taj kojeg voli. Naravno da on nije gay, nije ni peder, ali samo za sebe u svojoj glavi.


Crim, D., Stanley and several of their friends, following an intense but friendly game of basketball are bantering back and forth in the locker room when a mischievous gesture by Stanley, meant to be good humored, is returned by a homophobic litany from Crim. Crim’s over the top reaction is carried into hatred when later in the shower Stanley pushes the envelope further.
th_65c7cada63719e306f97a3f56d584a29_1309626950C.TripleStandard_CRIMandDeatAs everyone’s post workout glow and exuberance drains from the room, Crim’s roommate D. in particular seems most affected by Crim’s attack. After locking eyes with D., an inconsolable Crim storms out leaving D. to deal with a reality he has not been willing to but must now face.
When D. arrives home for dinner that night we begin to piece the puzzle together as it is increasingly revealed that D. and Crim are and actually have been, lovers – for years.
The dialogue that ensues between D and Crim brings to light both the public and private disconnect that occurs in the world of closeted athletes who, due to fame, fortune and culture are forced to fight fierce, often times lonely battles to come to terms and live with who they really are.

Tpl Std_thewatchbox

Official site:  http://tbbmgondemand.com/
Visit: Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me