16 December 2012

A Silent Truth (2012)

A-Silent-TruthA Silent Truth (2012)

Director: Peter Anthony Fields
Writers: Evonne Fields-Gould, Peter Anthony Fields
Genre: Short movie
Country: USA
Language: English 
Duration: 43 min
Year: 2012




Stars: Daniel Sovich, Dani Apple, Dylan Aaron White, Kimberly J. Mahoney, Joy Borland, Ryan Vincent, Brian Richeson, Cole Kornell, Mark Oet, Kathy Vogel, Tonee Purnell, Ralph DiLudovico, Jaclyn Inglis and Katrina Melanie Walker





st3Ian foster je 14-godišnji dječak koji ne može da podnese da od svoje porodice i svojih prijatelja krije da je gay. Ali kako to reći religioznoj majci koja ispoljava otvoreno neprijateljstvo protiv homoseksualno orjentisanih ljudi?
Kada se rodimo ne možemo birati roditelje i seksualno opredeljenje ali svakome u životu dođe momenat da izabere način na koji će živjeti. Biti gay ne određuje kakvi ćemo biti ljudi, ne određuje ni način na koji volimo ljude oko sebe i poštujemo prijatelje. Biti gay znači samo da se moramo boriti da drugi vide ono najvrijednije u nama i da to poštuju. Da nismo naprosto pederi koji olajavaju svjet oko sebe i život provode u šarenim krpicama. Način na koji se postavimo prema okolini određuje kako će nas drugi gledati i poštovati, a ne ono što radimo u 4 zida.
Oni koji skupe dovoljno hrabrosti da najvoljenijima kažu istinu o sebi, često će doći u situaciju da najbližima pomognu da prevaziđu sopstvene predrasude o nečemu što ne poznaju.
Oni koji se odluče da žive na način da nikada ne urade coming out, moraće da nauče da sami sebe nikada ne lažu o tome što su i kakvi su kao ljudi. Nije grijeh ako krijete od drugih svoje seksualno opredeljenje, ali je grijeh prema sebi ako to negirate. Zato ako ne možeš drugima reći istinu o sebi , onda barem stani pred ogledalo i reci sam sebi: "Ja sam gay, ja volim kurac, obožavam kurac i dobro se osjećam sa time."



st2On his 14th birthday, Ian Foster (Daniel Sovich) reaches a critical point in his life where he realizes that he can no longer withstand the burden of his self-denial that he is gay. But he feels he can not come out to his mother, Linda (Kimberly J. Mahoney), who has strong views against the gay community and takes great pride in believing that her son is a "ladies man". Believing that his best friend, Jessica (Dani Apple), is the only person in whom he can confide, Ian fears that revealing his true self to his family and friends will mean losing their love and acceptance forever.
Visit: Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me