28 November 2012

Hunting Season (2012– )

huntingHunting Season (2012– )
Creator: Jon Marcus
Genre: TV Series
Country: USA 
Year: 2012
 
Website: Huntingseasson.TV 

Stars: Ben Baur, Walker Hare and Jack Ferver



huntt2Hunting Seasson je nova TV serija koja je počela sa objavljivanjem u septembru ove godine na LOGO.TV. Na žalost nije dostupna za gledaoce izvan US, ali mislim da je većina korisnika već naučila da se izbori za svoja prava da može da pogleda besplatno ono što besplatno može da pogleda i neko iz US ili Canade.
Radi se blogovskoj gay priči 20-godišnjeg Alexa, koji kao i svaki prosječan peder upada u razne gejevske situacije tražeći nekog sa kim bi mogao biti u vezi. Al kao i uvjek do veze se dolazi preko mnogo seksa i eksperimentisanja šta vam paše, a šta ne. Pa tako i Alex. Za momke od 20 godina nije neobično niti nešto čemu treba zamjeriti. Bolje da se tada dobro izjebu i iskuse dobre i loše strane promiskuiteta nego da ih to uhvati u kasnijem dobu pa da izgledaju kao nedozreli pederi.Inače serija obiluje seksom i golotinjim pa kome prijaju takve priče sigurno će uživati. Sex and City na gay način.


HUNTING SEASON is a new smash hit comedy series based on the funny and painfully truthful blog of ALEX, a single gay 20-something in Manhattan, a smart and successful blogger at Gawker by day, who turns the spotlight on himself and his friends and starts anonymously writing about his social life. Based on the wildly popular blog, The Great Cock Hunt, and the novel of the same title published by Kensington Books.
THE SERIES launched on September 12, 2012 at LogoTV.com with the UNCENSORED version available for paid download only at huntingseason.tv.

hunting-seasson-fi

Visit: Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me