25 March 2012

Signage (2007)

Signage (2007)

Signage (2007)

 

Director: Rick Hammerly
Writer: Rick Hammerly
Genre: Short movie
Country: USA
Year: 2007
Runtime: 12 min

 

Stars: Rick Hammerly, Jason Wittig and Jeffery Johnson




 

e4094bdb6fGay ljudi su najosjetljiviji kada je u pitanju tolerancija i diskriminacija. Međutim malo ko od njih razmišlja o tome koliko večina od njih vremenom postane zatvorena u svoj svjet. Da li su sposobni da prihvate sve izvan tog svjeta? Gay prijatelji, gay izlasci, gay sajtovi, gay, gay gay , tek poneki str8 i naravno porodica.
Nisu im ni svi gayevi prihvatljivi, neki su pederi, neki su kurve, neki su ružni, neki umišljeni, većina je glupa.....Često slušam razne žalopojke kako ne mogu naći druga, društvo, ljubavnika. Pa kako i mogu kada su netolerantni i diskriminišu tako mnogo ljudi. A očekuju da sami budu uvaženi.

Ovaj kratki film nam priča o dva lika koji  žive u svojim svijetovima, jedan je gluv i druži se uglavnom sa gluvonijemima, a drugi koji je tolerantniji pokušava da razvije neki ljudski odnos sa njim. Doživljava razočarenje kada mu gluvi kaže da su oni previše različiti i da ne vjeruje u odnos gluvog i onog koji čuje.
Nevjerovatno je da se nije zapitao treba li dati šansu drugačijem od sebe?

From Imdb:
Author: joshua_skye from United States

This is one of my very favorite short films ever! I first saw it on Logo a while back and finally just happened across it on a DVD I just rented. I love everything about it. Lex and Jonathan are good looking, which is always nice. The acting is beyond the scope of most short films. I mean, you can really tell what's going on with Lex. The guy's eyes emote more emotion than most Hollywood big wigs could even dream of. The performance is amazing. The writing is top notch and the direction is fantastic. This is a high quality production and a lot of love went into it. I wish that this would be turned into a full length feature film but only with the same cast. How about a sequel!!! That would be great too.



Rick-HammerlyVisit  Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me