01 March 2012

Nunzio's Second Cousin (1994)

Nunzios second sousin
Nunzio's Second Cousin (1994)

Director: Tom DeCerchio
Genre: Short movie
Year: 1994 Country:USA
Language: English
Runtime: 17 min
Stars: Vincent D'Onofrio, Miles Perlich and Eileen Brennan



Vincent DOnofrio PictureČesto dok pričam gej ljudima iz Novog Sada i Beograda čujem priče o huliganima koji naveče idu po parkovima i traže pedere da bi ih prebijali. Mnogi su pederi ostali bez zuba, slomljenih rebara ili sa ožiljcima koji će ih zauvjek podsjećati na to.
Sada u vrijeme interneta većina pedera meso za noćne bahanalije nalazi na romeo ili drugim sajtovima, te je time poprilično pošteđena maltretiranju od strane bolesnih homofoba.
Da li bi se ti huligani olako odlučivali na organizovane noćne hajke u cilju zaštite "tradicije" da sa druge strane mogu očekivati otpor? Vjerovatno ne bi! Na žalost većina pedera se ponaša kao pičkice, i to ne samo u krevetu , već i po načinu na koji žive. Vjerovatno je razlog tome jer nisu nikada ni pokušali da iskoriste svoje muške gene koji ipak svakog muškarca podsjećaju da mora da se bori za svoju teritoriju kako bi mogao da se ponaša baš onako kako želi.
Pogledajte ovaj kratki film i vidite šta se dešava kada neko adekvatno uzvrati na napad huligana.
Gej policajac koga su napali huligani se postavio baš onako kako huligani nisu očekivali. Jednom od njih je naredio da sutradan dođe kod njega kući na večeru. Pogledajte lekciju koju će pamtiti dok je živ!
      

Vincent D'Onofrio portrays Sgt. Randozza, a beefy and gay Chicago cop. One night, as he's leaving a bar with his lover, a gang of high-school punks with baseball bats decide to do some "fag-bashing". Tony's gun cools them off, and after giving them a brutally verbal dressing down, he forces the leader of the gang, the leather-jacketed Jimmy, to come to his house the next night for dinner. Jimmy shows up, frightened out of his wits, and in a wild scene that includes Eileen Brennan as Tony's ditzy mother, the young tough gets a harsh lesson in sexual tolerance  

Visit New Site: Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me