04 March 2012

August (2011)

august c
August (2011)

Director: Eldar Rapaport Writers: Brian Sloan (story), Eldar Rapaport (story)
Genre: Drama, Romance
Country: USA
Year: 2011
Runtime: 100 min

Stars: Murray Bartlett, Daniel Dugan and Adrian Gonzalez



august1U vezi ste, imate stabilan "bračni život" , još samo da rodite dijete pa da vas bog poživi. Sretna gej bajka o kojoj mnogi sanjaju ali nikako da je ostvare. Uvjek neki kurac hvali, ponekad i bukvalno! Koliko god voljeli što ste gej i željeli da budete vjerni svom partneru, morate biti svjesni da u vama čuči i pederski gen.
Taj pederski gen jebaš onaj đavo koji kvari anđeoske misli pa počnete da razmišljate o drugim pedrima, seksu, kurčevima itd. Radoznalost je čudo, a ova je jača od vas. I nemojte da lažete da listate časopise, chatujete po netu, idete na nudističke plaže, idete na gej zabave jer vam je to samo način da prekratite vrijeme. Vi to radite jer vas pederski nagon tjera da probate nešto novo, iskusite strast seksa sa nekim ko će vas napaliti pogledom, osmjehom i pokretom od kojeg vam se diže kita.
Ako imate tolerantnog partnera ( znajte da je isti kao vi) jedan od boljih načina da zadovoljite prirodne pederske nagone je da to zajedno uradite. Trojka , četvorka, nebitno je. Bitno je samo da sve što radite uradite zajedno.
august4A kako izgleda kada se jedan zgodan muškarac doseli u L.A. i pozove Jonathana kojeg je prije nekoliko godina upoznao u Barceloni, da popiju piće pogledajte u ovom filmu. Jonatan je u vezi sa Raulom, ali ga seksualno jako privlači Johnatan i naprosto nemože da odoli želji da se pojebe sa njim.
Nakon ispunjene želje uvuče i svog partnera u seksualne ludorije. Nakon svega toga ostane istina: volimo li iskreno čovjeka sa kojim smo u vezi?

august3When Troy (Murray Bartlett) returns to Los Angeles after a multi-year foray in Barcelona, he contacts Jonathan (Daniel Dugan), the object of his desire during a short-lived, intense summer fling five years earlier. Their still-smoldering connection is obvious from the first, but Jonathan tries to fight his desires while his live-in boyfriend Raoul (Adrian Gonzalez) approaches the situation with a hands-off approach. Meanwhile, Troy’s inability to make a commitment one way or the other complicates matters. Lovingly shot and languidly told, August uses the perspectives of all three men and a muddled timeline to tell their stories, successfully mixing Rashomon with a dash of Memento to give a unique twist to the romantic-triangle genre. Writer and director Eldar Rapaport has created rich, complex characters for each of the leads. Special notice should be given to the subtly beautiful soundtrack by Surque (with additional music by Harel Shachal), which weaves delicate Latin guitars over and through the story, adding another layer to this already intricate, emotionally full tale.

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me