22 February 2014

Love Is All You Need? (2011)

Love-is-all-you-need-fiLove Is All You Need? (2011)

Director: Kim Rocco Shields
Writers: Kim Rocco Shields, David Tillman
Genre: Short movie
Country: USA
Language: English
Duration: 20; min
Year: 2011

 

Web: http://www.loveisallyouneedthemovie.com/

 

Stars: Louis Bottino, C. Ashleigh Caldwell, Patrick Charles,Brian Deming, Lexi DiBenedetto, Josh Feldman

 

 

Preuzeto sa GAYECHO.COM
Možete li da zamislite stvarnost u kojoj su heteroseksualci marginalizovani u društvu, a homoseksualnost se otvoreno podržava? Kratki film "Love Is All You Need?" ("Ljubav je sve što ti je potrebno"), koji je snimljen prošle godine, prikazuje takav imaginarni svet u kome dominiraju homoseksualne porodice, dok se heteroseksualnost smatra "bolešću".
Glavna junakinja je strejt devojčica koja živi u okruženju u kome su svi ostali gej. Kada u školi pokuša da uhvati za ruku jednog dečaka, njegov brat i ostala deca je prebijaju. Autori filma navode da je osnovna poruka je da ljubav može da promeni svet i prekine diskriminaciju zbog koje pati veliki broj nedužnih ljudi.
"Ovaj film je posvećen svakom detetu koje je upalo u tamu zbog tuđe mržnje i nerazumevanja. Nikad ne bi trebalo da se osećate loše ili usamljeno zbog onoga što jeste... jedinstveni", glasi poruka je na kraju filma.
Ostvarenje obrađuje i druge važne teme kao što su vršnjačko maltretiranje i samoubistvo, a vredi ga pogledati i zbog iskrene glume i jakih emocija kojima scene odišu.

 

"Love is All You Need?" tells the story of Ashley, a young teen who is raised by the 'picture perfect all-American family' in the suburbs of California - with two moms, two grandpas, two uncles, and a little brother. But Ashley has a problem - she has a crush on a boy at school, which is against everything this world has ever taught her.

Ashley lives In a world where the terms "gay" and "straight" are switched, this young girl must face the fact that she is straight in a gay world. This undeniable attraction to the opposite sex causes her to be the constant target of verbal and physical abuse until she is driven to a tragic end.

love-is-all-you-need-fi2

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me