23 February 2014

Date and Switch (2014)

ccDate and Switch (2014)


Director: Chris Nelson
Writer: Alan Yang (screenplay)
Genre: Comedy
Country: USA
Language: English
Year: 2014
Duration: 91 min



Stars: Nicholas Braun, Hunter Cope, Dakota Johnson, Nick Offerman, Gary Cole, Megan Mullally, Sarah Hyland, Brian Geraghty, Zach Cregger, Aziz Ansari





 

Date1Date and Switch je tinejdžerska komedija u kojoj se dva prijatelja dogovaraju kako i na koji način da izgube nevinost prije maturske večeri. Zgode i nezgode se ređaju sve dok jedan od njih ne prizna da je gej. I kako to biva u Americi str8 drugar ne želi da izgubi gej prijatelja i pokušava na sve načine da mu dokaže da se među njima ništa nije promjenilo sve dok stvari ne počnu da se komplikuju.
2Filmska priča kakvih je holivud snimio na stotine  u suštini je vrlo dosadan za staije gledaoce. Razlikuje se samo po poruci koju nosi, a to je da seksualna orjentacija nije bitna, bitno je kakav si kao čovjek.
Najupečatljivija scena je ona gdje otac pokušava da razgovara sa sinom dok se na monitoru kompjutera vrti gej pornić sa glasnim uzdasima tipa: “uh jebi me tvojim velikim kurcem” Sin zaklanja ekran, a otac mu govori da je spreman da ga podrži ma šta mu se desilo u životu.

Mene je podsjetila na jednog mog školskog druga kojemu je rođeni gej brat rekao da sam gej. Došao kod mene, pa izašli vanka, išli po kafićima i tek sutradan mi je rekao šta je čuo. Ja mu rekao da jesam gej i da to ništa ne mjenja među nama, a on me počeo bomardovati pitanjima koje ni pristojan peder nebi postavljao tipa: Boli li te? Zašto radiš to ako boli? Jesam li mazohista? kakvog je ukusa sperma? Kakvi mi se muškarci sviđaju?
Napih se dok sam odgovorio na sva ta silna pitanja i na kraju ga pitam: Oćeš da se ti i ja pojebemo? Nakon početnoš šoka prestao je da ispituje.

1High school seniors Michael and Matty have been best friends since 3rd grade. Still virgins, they make a pact to help each other "score" before Senior Prom - but their mission suddenly takes an unexpected turn when Matty announces that he's gay.



Date-and-switch

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me