15 April 2012

The Dead Boys' Club (1993)

deadboysclub-fi2

dbc-c2

The Dead Boys' Club (1993)

 

 

Director: Mark Christopher
Writer: Mark Christopher
Genre: Short movie
Country: USA
Runtime: 25 min

Stars: Nat DeWolf, Erik Van Der Wilden and Matt Decker


dbcThe Dead Boys' Club je priča o momku uhvaćenom u svijetu jedne generacije koja je zbrisana pojavom AIDS-a.
Nespretan i stidljiv dolazi u New York da posjeti rođaka Packarda kojki mu daje na poklon par cipela njegovog nedavno preminulog ljubavnika. Kad obuče cipele Toby se vraća u vrijeme prije AIDS-a, vrijeme diskoteka, promiskuiteta i seksualnog oslobođenja.

Da budem iskren mislio sam da su ta vremena "razvrata" i neobuzdanog promiskuiteta odavno iza nas. Pojavom AIDS-a nestali su mnogi klubovi u kojima je seks sa nepoznatim uz čašicu pića bila uobičajena i skoro svakodnevna stvar.
Međutim, moram priznati da sam se iznenadio u zadnje vrijeme kao da su se pederi umorili od ove boleštine i da sve manje mare za to. Pojavom novih ljekova koji omogućavaju HIV+ ljudima da normalno žive iako su i dalje prenosnici ovog virusa, mnogo pedera se opet odalo promiskuitetu, ne mareći ni za sebe ni za druge.
Zato pazite i nikada ne zaboravite da jedan običan kondom može da vas poštedi ovog virusa. Naprosto nemojte izgubiti naviku da koristite zaštitu, pa makar imali seks isključivo sa životnim partnerom jer u prirodi svih muškaraca, ne samo pedera je da želja za nekom novom avanturom pobjeđuje sva pravila ponašanja.

 

 

The Dead Boys' Club is the story of a young man in a world haunted by the absence of an entire generation of men that have gone before him: a generation that he should have known but, because of AIDS, is a generation that he can only imagine. Awkward and shy, Toby is visiting his New York cousin Packard, who gives him a pair of shoes previously owned by Packard's recently deceased lover. When Toby dons the shoes, he is transported to the pre-AIDS 1970s world of promiscuity, hot guys and glitter balls. The Dead Boys' Club is an evocative, sexy and humorous exploration of a young man's coming out, and an homage to the generation that paved the way - some with their lives - before him.

 

  Logo Template - Logo_11_j[4]  Visit: Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me