10 December 2014

Teens Like Phil (2012)

Teens Like Phil (2012)Teens Like Phil (2012)



Directors: Dominic Haxton, David Rosler
Writers: Dominic Haxton, Cherise Pascual
Genre: Short movi
Country: USA
Language: English 
Duration: 20 min


Stars: Adam Donovan, Jake Robbins, Margie Ferris









Teens Like Phil (2012)Nedavno sam prolazio pored jedne škole na kojoj je stajao plakat pod nazivom "Stop nasilju u školi!"
Generalno svi se zalažemo da obezbjedimo dostojantven život i rad svih učenika u školama, ali u stvarnosti je malo ko posvećen tome.
Profesori u školama imaju važnijih problema od onih kako da pomognu ugroženim učenicima koji preživljavaju nasilje od ostalih učenika izvan učionica.
Psiholozi rijetko intervenišu, a roditelji se tu uglavnom ne mješaju, jer u mnogim slučajevima oni su zaduženi da nahrane i obuku dijete, a vaspitanje prepuštaju školi i ulici.
Phil je stidljiv i nesiguran tinejdžer koji se suočava sa sopstvenom seksualnošću, ali i sa nasiljem koje preživljava u školi i kod kuće od svog bivšeg prijatelja Adama prema kojem je imao posebna osjećanja.
Rezultat njihovog ugrožavajućeg i bolnog odnosa je tragično Philovo samoubistvo proizašlo iz nemogugućnosti da pronađe izlaz iz očaja u koji je upao, bez pomoći roditelja i društva.



Teens Like Phil (2012)Phil, a shy, insecure teenager growing up in a affluent suburb, is trapped in the painful throes of adolescence. He's struggling to come to terms with his sexuality. At his elite private school, Phil is picked on by his former friend and love interest, Adam. Adam frequently lashes out with violence against Phil and enjoys humiliating him in the locker room. As the bullying intensifies, both at school and at home, the back story of Phil and Adam's ill-fated relationship is revealed, leading to a horrific final assault.


Teens Like Phil (2012)

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me