05 December 2013

Naked as we came (2013)

naked-as-we-came-cover_300Naked as we came (2013)


Director: Richard LeMay
Writer: Richard LeMay
Genre: Drama
Country: USA
Language: English
Duration: 84 min
Year:2013


Stars: Benjamin Weaver, Karmine Alers, S. Lue McWilliams, Ryan Vigilant, Sturgis Adams6
Nakon neočekivanog telefonskog poziva, brat i sestra Laura i Elliot se upute na seosko imanje u posjetu majci Lilly koja boluje od raka i broji svoje poslednje dane života.
Na imanju zatiču nepoznatog mladića Teda koji živi sa bolesnom majkom, pomaže joj i održava kuću.
Lilly i Eliot živeći otuđeno od majke shvataju da su izgubili porodičnu povezanost i da osim što ne poznaju jedni druge, ne poznaju ni sami sebe.
1Ova prilično jednostavna priča nije vezana samo za gejeve koji rano odu od kuće kako bi se poštedijeli optuživanja i grižnje savjesti i nakon nekoga vremena shvate da su izgubili vezu sa roditeljskim domom, već je na žalost to priča mnogih ljudi koji su u trci za novcem i "boljim životom" zaboravili ko su i odakle su.
Prirodno je da djeca izgube roditelje i nastave dalje svojim životima. Ali ako izgube i svoje snove sanjane u roditeljskom domu onda ostaje praznina koja će nas pratiti cjeloga života.
5Većina nas živi po pravilima nametnutim okruženjem u kojem se nalazimo i ako i kada shvatimo da to nije ono što želimo obično bude kasno da se vratimo sami sebi.
"Naked as we came" je nisko budžetni film koji je u kompletu snimljen u jednoj kući sa velikim imanjem, baštama, vrtovima i staklenikom. U skladu sa tim ne možemo ni očekivati neko vrhunsko filmsko ostvarenje, već samo priču nakon koje ćemo razmisliti malo o sebi.
nawc_t2tc600
4After an unexpected phone call, Laura and her brother Elliot rush to their family’s country estate to find their mother, Lilly, gravely ill and living with a handsome young stranger named Ted. Estranged for some time, their mother’s condition sets Laura and Elliot on a path to realizing where their own lives have gone wrong. Lilly, on the other hand, has mellowed from the controlling woman she was and is hoping to pass on some wisdom to her children.
2
Now her kids find themselves dealing with their own feelings of resentment and broken dreams while trying to figure out how Ted fits into their mother’s life. But Ted has a secret of his own.

Love, loss and hope are all explored in this powerful drama which asks the question: What is your dream?

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me