27 January 2012

Solace (2008)





Jeste li se kada upoznavali sa nekim preko interneta? Chat, razmjena slika, malo priče, telefon pa suočenje sa sagovornikom! I na kraju ili razočarenje ili oduševljenje, ponekad ravnodušnost, a vrlo često se sve završi seksom , bar na jednu noć!
Kada sam prvi put "otkrio" chat bio sam oduševljan. Jao koliko ljudi na njemu, mora da tu ima nešto i za mene, a uz sve to bilo mi je jako zabavno.
Vremenom mi je taj textualni chat postao dosadan i isprazan pa sam se preorijentisao na video chat, na kojem nema mnogo naših ljudi. Kada nema šanse da naletim na nekog kretena onda se sve pretvori u zabavu i relaksaciju! A to je ono što očekujem od chata!
A iskustva sa upoznavanjem likova sa chatova i date sajtova kao šro je romeo i slični su raznolika! Često mi se prevrtao želudac sjedeći u društvu likova koji nisu ni izbliza onakvi kako sam ih zamišljao!

Ponekad to bude obična seksualna avantura, a u dva navrata se sve pretvorilo u pravu emocionalnu buru!
A da sve može da se pretvori u noćnu moru pokazuje i ovaj kratki film koji govori baš o tome!
I na kraju da izreklamiram moje omiljeno mjesto za zabavu, probajte ICUII.

Year: 2008
Director: Michaline Babich
Country: USA
Runtime: 14 min
Genre:Short
Actors: Joey Tuccio, Richard Ethan Courtney

An older and a younger man meet on the internet. Everything seems to go well when they meet in person until one reveals a secret that keeps them from what they both long for.








More on new site http://orvel.me/

1 comment:

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me