22 April 2009

Breaking the Cycle (2002)

Breaking the Cycle (2002)


Director: Dominick Brascia
Scenario: William Mark Howard
Genre: Drama
Country: USA
Year: 2002
Duration: 62 min
Rating: 4.5/10


Actors: Carlos da Silva, Ryan White, Adam Cox, Stephen Halliday, Joseph Valenti, Jeffrey Radford




Description:


Posjećujete li sajtove tipa gayromeo, gaydar ili slične? Volite li video chat programe kao što je icuii u kojima se bspomučno dopisujete i drkate sa nekim nepoznatim strancem? Dosta pedera koje sam upoznao na ovaj način kao da se stidi toga. Obično počnu sa pričama kako na te sajtove idu isključivo radi radoznalosti ili kao "Da vidim šta tamo ima" Neki se pravdaju kao da su na te sajtove sasvim slučajno došli. Naravno većina njih ima najmanje dva naloga na MSN ili Yahoo messengeru!

Sa većinom od njih nakon malo priče možete jedino očekivati po koju partiju seksa i to je to! Teško da će te ih upoznati onako kao što bi ste upoznali nekoga sa kim slučajno započnete razgovor u autobusu ili vozu!
Skoro nimalo detalja iz njihovih života nećete saznati, posebno ako se pojebete sa strancem koga ste upoznali preko interneta! Ipak sa nekima od njih sam uspio uspostaviti kontakt koji je nesto malo više od standardne šeme "Dođi, vidi me, pojebi me, otiđi" U iskrenom razgovoru sa njima ipak dođete do toga da se ne razlikuju mnogo više od većine vas koji ovo čitate, uključujući i mene! Kad nam se napune jaja i uhvati nas ludački nagon za seksom, mnogi od nas će u lijenosti otići na net , naći nekog sa web kamerom i izdrkati ga! I šta je tu strašno? Po meni ništa, al se većina pedera stidi toga!

Neki drugi , koji nemaju naviku za net dateingom idu u porno bioskope, mračne parkove ili javne WC-e tražeći prigodnu kitu ili neko zavodljivo dupe za jebanje u nekom ćošku nakon čega će glavom bez obzira pobjeći u sigurnost doma svoga.
Al većina kada ih pitate da li su sve to iskusili odgovoriće vam kako je to odvratno i da to nikada ne bi uradili. Uostalom šta se to vas tiče?


To je neka dvoličnost kod pedera koja se ispoljava u dva suprotna prohtjeva. Jedan je da želimo nekoga sa kim možemo uspostaviti odnos povjerenja i emocionalne povezanosti, a drugi da se unatoč tome pretvorimo u životinju koja uživa u ogavnim stvarima kao što je seks sa nepoznatima, u trojci, četvorci, grupni seks itd
Jednom sam se upoznao sa jednim likom, oženjen, pomalo zbunjen, dobrog izgleda i naizgled sigurnog u sebe. Šta da vam pričam, lik redovno ide u crkvu, voli da priča o moralu i poželjnim normama ponašanja i sličnim stvarima! Nakon poprilično dugog druženja upadnemo u situaciju u kojoj je seks bio neizbježan. Naravno ja sam ga iscenirao kod mene doma. I usred jebanja počeo je da viče:" Jebi me, rasturi mi pičku, razvali me ko poslednju drolju...." Bio sam zaista iznenadjen, al sam ga izjebao baš onako kako je želio!

Nakon toga ponašao se kao da se ništa desilo nije! Meni sve to naravno nije smetalo jer sebe poznajem dovoljno dobro i znam šta želim i očekujem.
Jednom prilikom usred seksa u stan mi upadne prijatelj sa kojim sam na sreću već ranije bio. Lik nas zatekne kako se jebemo, ja nagužen preko kreveta u dnevnoj sobi a ovaj moj divlja li divlja i naravno opet pun priča tipa " Voliš li moj kurac kurvo..?!" Moj prijatelj mrtav ladan sjedne na fotelju i kaže samo se vi izjebite, taman dok ja popušim cigar.

Naravno da smo se izjebali i na kraju i mi zapalili cigar. Uz priču moj jebač kaže nešto ovako: " Znaš , ja ranije nisam sebe prihvatao onakvim kakav jesam sve dok nisam sreo njega ( misli na mene). Shvatio sam da zaista uživam u nenormalnim stvarima kao što je seks sa muškarcima" Opet sam ostao zaprepašten! Šta je tu nenormalno i nemoralno?
Uglavnom ovaj film me je podsjetio na sve to! Prepun je seksa , a radi se o romansi dva lika od koih je jedan neumorni lovac na žrtve radi seksa, a drugi nepopravljivi romantik. U ostalom zar nismo svi i jedno i drugo?!

English:

10% Productions proudly presents the release of Breaking The Cycle by critically acclaimed director Dominick Brascia. Following the success of the Outfest 2001 winning selection My Life As A Troll, director Brascia takes us through the exciting lives of Chad and Jason, two struggling actors trying to find love in New York City. Take a trip through the world of gay chat rooms and be lost in romantic and crazy Times Square. Witness firsthand how sizzling a phone call can be! See what trouble these guys can get into.
Take a bite from the BIG APPLE Get online Be ready to connect Break The Cycle! ...bridges the gap between sexually explicit and feature films, while questioning social values... packed with an attractive and believable cast of young men... Rex Mitchell, The Virginia GayZette ...a nice addition to the burgeoning genre of romantic, plot-driven erotica... Scott Cranin, TLA Video ...Internet hook ups and anonymous sex. A current issue that is a pressing aspect of gay culture and one that someone has finally addressed...

Breaking the Cycle is a love story between two roommates. Jason is a hedonist who spends his time trolling the Internet in order to engage in anonymous sex. His reserved roommate, Chad, has a crush on Jason, but the two are simply good friends. One day, a friend exposes Chad to the world of Internet chat rooms, and he begins to befriend Jason in cyberspace without either
knowing it.





No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me