20 December 2008

Dobro jutro!




Svugdje podji bloggeru dodji! Nakon što me je Ning dobro izjebao ( u nezdrav mozak) evo da nastavimo, tamo dje smo stali! A to je na ovom blogu!
Za jutros sam vam pripremio dva kratka filma da pogledate uz jutarnju kafu!

Fremragende timer (2003)

Year: 2003
Genre: Short, Drama

Director: Jan Dalchow, Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen
Duration: 17 min
Country Norway

Actors: Wiggo Farberg, Tord Vandvik Haugen, Toril Martinussen, Even Rasmussen

Description:
True story of a 30 something man arrested for having sex with a young man under the age of consent (14?). The younger man (resident of a group home) made the initial contact and claimed to be old enough to consent.


Krajem prošle godine sam preko neta kontaktirao sa jednim momkom, odavde iz Crne Gore. Nakon podosta razmjenjenih poruka odlučimo da se vidimo kada bude dolazio u moje mjesto.
I tako pozvoni telefon, ja mu dam adresu i on se pojavi na vratima. Kada sam ga vidio , malo sam se zbunio jer sam pomislio, bože odkud sada ovo dijete odje!
Skuvam kafu i donesem piće pa ga pitam: koliko imaš godina? on reče 19 !Ja se nasmijah i rekoh kako nema potrebe da me laže! On izvadi ličnu kartu i pokaže mi je! Iznenadih se , al iskuliram pa ga pitam: jesi li imao kada seks sa muškarcem? On kaže da nije, al da ima namjeru, ima djevojku već dvije godine itd...
Nakon duže priče vidje on da od mene nema vajde pa predje kod mene na trosjed i reče: Ajmo da se skinemo! Nije ni sačekao odgovor već se odmah skinuo! Zinuo sam od čuda i rekao: " Pa ti imaš više cantimetara nego godina!"

Šalu na stranu ali vodite računa da se ne petljate sa maloljetnim licima! Kažnjivo je i nezdravo! Ko sa djecom liježe , popišan ustaje!
Na tu temu pogledajte ovaj film!



Drugi film za jutrošnju kafu je 41 Sekunden!


41 Sekunden

Year: 2006
Genre: Short, Comedy
Rating:

Director: Tobias Martin, Rodney Sewell
Duration: 4 min
Country Germany

Podsjetio me na jednog druga koji kada je bio jako zaljubljen često dolazio kod mene da mi priča o svojoj curi! Nakon zanosnih priča o njoj uvijek bi rekao: Imaš li neki dobar pornić, ajmo da ga drkamo!












3 comments:

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me