31 October 2008

J’ai rêvé sous l’eau / I Dreamt Under the Water (2008)


J’ai rêvé sous l’eau aka I Dreamt Under the Water (2008)

Već dugo vremena nisam pogledao ni jedan film. Naprosto nisam osjećao potrebu za to. Ponekad mi sopstvene navike dosade pa radim sve samo ne ono u čemu inače svakodnevno uživam. Izradio sam dva sajta na šta sam utošio dosta vremena. Neke posebne koristi ne vidim od toga, al šta god da radiš nešto i naučiš!



Danas sam pogledao ovaj film i dva sata su mi protekla kao jedan minut. Iako film ima jednostavnu priču naproto te natjera da razmisliš o nekim stvarima koje prolaze oko tebe, a jedva ih primjećiješ.
Šta je to u našim glavama što nas tjera da uradimo nešto na šta definitivno nismo ponosni?
Gledajući ovaj film podsjetio sam se na jedan događaj od prije nekoliko godina. Nakon teške i konačne svađe sa mojim bivšim otišao sam u Beograd u posjetu jednom drugu. Jedan dan dok je on bio na posao otišao sam da se prošetam uz Dunav na ušću. Znao sam da tamo ima pedera koji šetaju po onim parkovima tražeći neki kurac na koji će zaboraviti ćim ga upotrijebe. Htio ili ne htio priznati

i j a sam im se pridružio. Kao otišao da šetam baš sasvim slučajno tamo. Nije nego!
Moja radoznalost me natjerala da zavučem nos u baš svaki žbun. Iznenadio sam se koliko izbezumljenih faca se krije po tim dračama, krijući se od svjetla, širom otvorenih očiju nebi li vi?đeli neki zanimljiv kurac ili dobro dupe. Pravi lovci nema šta.









Taman sam zadovoljio svoju znatiželju i krenem da popijem neko piće u nekoj kafani kada vidim prema meni tri momka idu! POmislio sam neki slučajni prolaznici i nastavim. Kada sam prošao pored njih imao sam čudan osjećaj da svi gledaju u mene kao da sam u zoo vrtu! Prošao sam praveći se da ih ne primjećujem, a kada sam se malo udaljio okrenem se i vidim svi stoje pored jednog žbunja i gledaju prema mene.
Nakon pić odlučim da se vratim istim putem , pa onda natrag u stan.
Stanem pored jednog drveta i zapalim cigaretu kada neznam ni sam od kuda, jedan od ona tri momka dodje kod mene. Gleda me i ništa ne govori. Prostrijelim ga pogledom i ćutim. Pita on mene: Jesi li ti peder? Ja reko :"a što to tebe zanima?" Kaže on ma samo pitam onako , odje ih ima mnogo. Pitam ga jel to tražih nekog pedera da se pojebeš sa njim. Kaže on tako nekako. Lijepo!
Poče da se kao nešto trlja po kurcu i da izaziva , a ja ga gledam kao da je na TV. Pa kada mi je dosadilo kažem "ajde mi pokaži kurac?"
Pokaže ga on i pita je li dobar? Dobar sam i ja pa me to niko ne pita!



Odemo u žbunj i taman počnem da mu pušim, kada ona druga dvojica - ispadoše tu! Izvadiše kite i ponudiše mi se ko na švedski sto. Puna usta posla. Izjebali su me na redaljku pri čemu su jedan drugog bodrili: Samo tako, jače mu ga nabijaj, neka vidi peder šta znači jebanje itd...
Nakon sat vremena oni otišli, a ja sjedoh i mislim što li mi je ovo trebalo!?
Ne znam ni dan danas , ali od tada ni jednom nisam otišao tamo! Ne kajem se , niti razmišljam o tome.



Antonijev ( Antonin) najbolji drug u kojeg je zaljubljen umire od prekomjernog uzimanja droge. Onako izgubljen u vremenu i prostoru mora da iseli iz stana jer mu roditelji sele u drugi grad!
Nakon toga luta podzemljem Pariza baveći se prostitucijom. Film je prepun seksualnih eksplicitnih scena u kojem Aleks radi ono što sam ja uradio u onom žbunju. Scena u kojem ga jebu tri pedera na nekom mračnom mjestu gdje se sakupljaju pederi i narkomani je prikazana vrlo vjerno. Nakon seksa je ostao tu dje jeste, a da li se osjećao kao ja, ne znam.

Luta po gradu i svakog s a kim se pojebe ( za novac) pita za smještaj. Najzad ga primi Baptiste, zgodan peder koji ima ne ku videoteku ili nešto takvo!
Antonin naravno nastavlja da se prostituše pri čemu su scene sa nekim matorcem i sa jednim pederom koji voli da ga tuku prava perverzija!
Dok je lutao čini mi se blizu onog mjesta dje su ga izjebala ona trojica sretne prijateljicu Juliete sa kojom ubrzo ulazi u strastvenu vezu.
Rekoh ima nešto u nama što nam nameće uvjek iste greške ! I Juliet je narkoman koja jednog dana nestaje bez traga.....



Klasična pedersko-narkomanska priča umotana u zbrku proisteklu iz mozga nesredjenog biseksualca!



Find more videos like this on GAY THEMED MOVIE



Director: Hormoz
Writer: Hormoz (writer)
Genre: Drama | Romance more
Plot Keywords:
Drug Addiction | Erotic | Explicit Sex | Homosexuality | Nudity
Cast
(Credited cast)
Hubert Benhamdine ... Antonin
Caroline Ducey ... Juliette
Christine Boisson ... Fabienne
Hicham Nazzal ... Baptiste
Franck Victor ... Alex
Hélčne Michel ... Babsi
Eva Ionesco
Hervé P. Gustave
rest of cast listed alphabetically:
Rodrigue Adompo ... Spike
Fabrice Leroux ... Sif

Also Known As:
I Dreamt Under the Water (USA)

Runtime: USA:95 min
Country: France
Language: French | English


In this savagely poignant drama, replete with brute emotion and raw lust, a young bisexual man takes many wrong turns down blind alleys in his search for affection and understanding in this drama from France. Angel-eyed Antonin (Hubert Benhamdine) is a young man who is desperate for love and thinks he's found it with Alex (Franck Victor), a handsome and talented musician. However, Alex is also a heroin addict, and when he succumbs to an overdose, Antonin is crushed and begins drowning his sorrows in anonymous and often degrading sex.

Antonin becomes a prostitute and frequently finds himself infatuated with his clients, but most treat him with contempt except for Baptiste (Hicham Nazzal), who shows some compassion for the troubled young man. Antonin continues spiraling downward until he meets Juliette. Though Antonin loves her and she claims to love him, there is a seedy part of her past and present which isn´t out in the open, something that will rock Antonin to his core.

For more information

3 comments:

  1. Nema linka na film??? Ako imas linkove ili znas di da nadjem javi pliz :)

    ReplyDelete
  2. http://orvelx.ning.com/profiles/blogs/jai-reve-sous-leau-i-dreamt

    ReplyDelete
  3. imas da skines fil na sajtu:
    www.nutorrent.com

    poz

    ReplyDelete

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me