17 July 2008

Cowboy Forever 2006 (short 26 min)


Cowboy Forever 2006




Ova prelijepa priča smještena meðu Brazilske gauchose je ko stvorena za pogledati uz jutarnju kafu negdje na nekoj terasi pored mora.
Prelijepi pejzaži, zgodni momci i simpatična priča probudiće u vama želju da upoznate nekog domoroca ( lokalnog momka ) koji se tu negdje oko vas vrzma, pomalo nesiguran u sebe, željan da ostvari nešto što još nikada nije osvario!
Priča plijeni svojom jednostavnošću i naèinu na koji je isprièao prelijepi gauchos Govinda.

Inače iz ličnog iskustva mogu reći da su ljudi koji ne žive u urbanim sredinama mnogo iskreniji i jednostavniji nego gradske ajkule koje samo gledaju kako da vas strpaju u krevet i naprave recku u nekom svom tefteru. Pa čak i kada uspijete da uspostavite kontakt sa takvim likom , vrlo brzo će te shvatiti da jednostavno ne mogu , a da nešto ne slažu ili odglume. Valjda ih život tako nauči pa drugačiji i nemogu biti.


Director: Jean Baptiste Erreca
Writer: Jean Baptiste Erreca (writer)


Plot Keywords: Gay Interest

Cast
(Credited cast)
Jones Carlos Fialho de Araújo
Govinda Machado de Figueiredo
Ronald Rosa



Runtime: France:27 min
Country: France
Language: French | English
Color: Color


Fictionalized from a true story, this docu-drama takes us on a journey through Brazil's Mato Grosso do Sul and into the lives of Brazilian gauchos. Beautifully shot landscapes form the backdrop for a simple story of friendship and tolerance between Govinda and John, as Govinda explores his attraction to his fellow cowboy




Pictures, description, trailer....
Click HERE

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me