08 February 2009

Like a Brother ( First out 2)


Like a Brother ( First out 2)





Year: 2002
Genre: Comedy, Drama, Short

Director: Alexandra T. Steele

Duration: 12 min

Country USA


Actors: Damien Midkiff, Ryan Honey, Lane Anderson, Joe Ahmadyar, Ginny Harman, Chuck Murphy, Elana Pyle, Kassie Pinegar, Lacy Pinegar







Desilo mi se jednom da sam na jednom putovanju upoznao jednog covijeka sa kojim sam bio u drustvu cjelu noc. Kada putujes vozom onda su to neminovne situacije. I tako malo pomalo postanes svjestan da pricas o sebi sa potpunim strancem. Povjeravamo se jedan drugom, podpomognuti njegovim domaćim vinom, ulazimo u najintimnije tajne i kao po nekoj komandi ih odavamo nekom koga pitaj boga da li će mo ikada više viđeti! Kada smo se ogolili "do gole kože" onako drugarski se izjebemo u spavaćim kolima i zaspemo! Ujutro kafa kod konduktera i stižemo u stanicu! Na stanici gužva, izađe čovijek i potrči mi djevojka u zagrjaj! Samo onako uprolazu mu mahnem i više ga nikada nisam vidio!
To naprosto tako treba! Pri nekim susretima , ma koliko bili zaneseni trenutkom, ili nečijom pojavom, izađemo iz stvarnosti i sve izgleda kao sa smo prešli u neku drugu priču! Treba znati kako se ponašati kada izađemo iz te priče i vratimo se svojim životima! A šta se može desiti kada pobrkamo te dvije realnosti vidite u ovom filmu!
Da se onaj mali nesretnik znao poneti kako treba , niti bi dobio batine , niti izgubio prijatelja! Prokockao je povjerenje i trenutak kada mu se prijatelj povjerio i rekao mu više nego je smio!
Treba poštovati tuđe živote i ne mješati se tamo dje ti naprosto nije mjesto!



Like a Brother Two neighborhood high school boys friendship dissolves after a Labor Day picnic turns dangerous. Andy is a muscular basketball player and Nick is the pale, awkward freshman who admires him. Their families share the day together and a fishing expedition is the setting for the bubbling over of building homoeroticism between the two.


Short movie from First Out 2




No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me