05 February 2009

Hide and Seek (2008) (Short Film)


Hide and Seek (2008)

Neka mi ne zamjere domaći posjetioci što sam se ulijenio u zadnje vrijeme te ništa nepišem u ovom Ex-yu dijelu bloga!U poslednje vrijeme ni jedan film na mene nije ostavio neki dovoljno snažan utisak da bih o njemu pisao! Ne znači da su ti filmovi manje vrijedni, naprosto svako od nas na različite načine doživljava neku filmsku priču. Naravno potrudio sam se da vam sve što nađem po internetu stavim na drugi dio bloga sa validnim linkovima za skidanje filmova! Neke od njih nisam ni pogledao, a neke nisam ni skidao!

Ovaj kratki film me podsjetio na neke događaje iz moje prošlosti, a čini mi se da sam o tome već pisao. Jel vam se desilo da ste u "vezi" sa nekim ko ima djevojku? Onda taj kaže curi: "znaš ja volim njega!" Ma pisao sam već o tome. Ono što mi trenutno pade na pamet je kako sam se postidio toga!? Kako se ne postidim "grozota" koje radim u krevetu sa nekim? Mnoge stvari koje sam uradio ili radim, kada bih opisivao ispale bi degutantne i ne primjerene za blog ili bilo kakvu priču. A svi pederi ih na neki način "rade". Toga se ne stidim, a postidim se kada neka cura sazna da volim njenog momka! Haha pa vi vidite jel razlog ukradeno srce ili nešto drugo! Blago onima koji mogu bez stida i straha da svima kažu: ZALJUBIO SAM SE U NJEGA!

E da, malo naših ljudi ostavi neki komentar ispod filma! Uglavnom se pobune ako neki link nije validan ili postave pitanje kako da spoje one dijelove u jedan fajl, al skoro niko ne napiše svoje impresije nakon gledanja filma! A volio bih znati kako ste ga doživjeli? Na šta vas asocira? Pišite, dajte ovom blogu malo duše!

Written & Directed by Toby Cook.
Camera & Sound by Kit McDee.
Starring John-Paul McElwee, Russell Jeffrey, Emma Leonard and Alisha Burton.
Country:Usa
Audio: English

Charlie and Jeremy are surfing buddies living in the same roof with their respective girlfriends. Something happened out of the blues... and they aren't tellin'... until Charlie's girl finds the proof.



4 comments:

  1. super su mi ovi kratki filmovi. mislim, kao forma. i što odmah mogu da se pogledaju bez download-ovanja. pa, i ako su shit, 10 min. nije strašno :)
    a, realno, ko može da nadmaši tvoje pričice i asocijacije?! ;)

    ReplyDelete
  2. ma film ko film, moze biti dobar. los ili zao:) Al kakav god da je, ako ostavi neki utisak na nas, ispunio je svoju svrhu! A asocijacije i pričice, pa zar ih svi nemamo?

    ReplyDelete

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me