26 August 2015

I Kissed a Girl (2015)

I Kissed a Girl (2015)
"Toute premiere fois" (original title)


Directors: Maxime Govare, Noémie Saglio
Writers: Maxime Govare (screenplay), Noémie Saglio (screenplay)
Genre: Comedy
Country: France
Language: French
Duration: 98 min
Year: 2015

Stars: Pio Marmai, Franck Gastambide, Adrianna Gradzie, Lannick Gautry, Camille Cottin

 

 

Mladić imenom Jeremie jednoga se jutra budi pokraj zgodne šveđanke, zbunjen i u nevjerici, jer mu se tako nešto prvi puta dogodilo... 
Jeremie naizgled ima sve u životu, lijepog i zgodnog budućeg supruga Antoinea, najboljeg prijatelja sa kojim radi u zajedničkoj firmi i porodicu koja ga podržava. Ali nakon jednog zbunjujućeg seksa u njegov život ulazi i prelijepa djevojka po imenu Adna (Adrianna Gradziel).

Kako nju uklopiti u svu tu priču i šta će se dalje dogoditi pogledajte u ovoj smješnoj komediji koja ide u suprotnom smjeru od onoga na šta smo inače naviknuli.


Nije rijedak slučaj da gej zaluta u krevet sa nekom ženom. To su obično trenuci kojih se ponosni gej nerado sjeća. Ali šta ako vam se to dopadne? Još ako se i zaljubite u curu na koju vam se tak savršeno diže kita, onda je to zabrinjavajuća stvar.
Naravno za potrebe ove priče dešavaju se stvari koje u svakodnevnom životu baš i nisu realne. Ako ste u desetogosišnjoj vezi sa muškarcem i pri tome nikada u životu niste imali seks sa ženom, skoro je nemoguće da se nakon jednog slučajnog seksa sa prelijepom curom zaljubite do te mjere da vas muškarci više ne privlače. Ali ako zanemarimo ovu glupost siguran sam da će te se nasmijati gledajući ovu komediju.

Waking up in an unknown apartment, next to a beautiful and charming Swedish woman could be the beginning of a perfect love story.

But maybe not for Jérémie (Pio Marmai, A Happy Event), who thought his life was already perfect, and was even about to get married—to his boyfriend.

 

Jérémie seems to have everything in life, a loving relationship of ten years, a caring and supportive family, and a crazy ladies-man best friend.

Yet his spontaneous meeting with the honest and funny Adna (newcomer Adrianna Gradziel) turns everything upside down. Charming Pio Marmai gives an endearing interpretation of a man upset in his certainties, and co-directors and scriptwriters Noémie Saglio and Maxime Govare show off their talent for comic situations and biting dialogue in their debut feature. In this light and sentimental comedy, the question of “coming back in” when you already thought you came out sets the scene for a hilarious mixing of clichés.

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me