11 January 2014

Midnights with Adam (2013)

cc300Midnights with Adam (2013)



Director: Yudho Aditya
Writers: Yudho Aditya (story), Sarah Shuya Xie
Genre: Short movie, Drama, Romance
Country: USA
Language: English
Year: 2013
Duration: 32 min


Stars: Paul Yen, Amanda Kathleen Ward, Ben Whalen,Ryan Tsang, Autumn Harrison









2J. Harper Lee je gej momak koji se nakon outovanja nekako ne umije ponašati u društvu str8 prijatelja. Nakon sms dopisivanja sa anonimnim gay likom, ode na zabavu koju je organizorala njegova najbolja prijateljica Annie.
Tokom noći pokušavajući da savlada osjećaje koje ima prema jednom str8 momku, osjeti da se nalazi na mjestu kojemu ne pripada.
Nakon što je nazvao anonimnog prijatelja i pojebao se sa njim u kolima, shvati da mora da pronađe svoje mjesto u hetero-normativnom svjetu.


Midnights with Adam from Yudho Aditya on Vimeo.

After engaging in an anonymous sexual act, J. Harper Lee, a detached and newly out-of-the closet young man, arrives to a soirée planned by his best friend, Annie. Throughout the night, as he catches up with close acquaintances and struggles to hold back his feelings for his straight friend, Danny, Harper agonizes to build a façade of belonging in a world that is not meant for him. As midnight approaches, Harper exploits himself in a brief sexual encounter to mitigate his loneliness and disconnection only to realize that he must come to terms with his identity in order to find his place in this hetero-normative world.

Midnights-with-Adam-Fi

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me