21 August 2012

I Woke Up Gay - A Stroke Turned Me Gay – Documentary (2012)

i-woke-up-gay-fi

Genre: Documentary Country :UK BBC, 2012

Ovaj dokumentarac BBC Three televizije nam priča istinitu priču o 27-godišnjem  momku iz Južnog Velsa, bivšem ragbi igraču, koji je radio u banci imao dijevojku i ponašao se kao večina njegovih str8 prijatelja.
Nakon moždanog udara sve se drastično promjenilo. Chris Birch je preko noći postao gay!? Da li je to moguće?  Da li noćna mora mnogih homofoba može postati stvarnost?
Ovaj dokumentarac je izazvao brojne komentare i debate u britanskom društvu , čak i prije nego je emitovan.
files555Gledajući ovog momka koji i izgledaom i ponašanjem odaje utisak stereotipnog pedera pao mi je na pamet jedan novi prijatelj, odavde iz Crne Gore.
Upečatljivi  mišićavi i lijep muškarac koji svojom pojavom imponuje svakom društvu ipak u sebi krije elemente svoje homoseksualnosti koja je definitivno sastavni dio njegove ličnosti.
Pažljivim posmatranjem lako je primjetiti da spada u one muškarce koji odaju utisak kao da su se mnogo družili sa ženama pa uslijed toga poporimili i poneke lijepe manire.
Na seks među drugim muškarcima gleda kao nešto presmiješno što se njega uopšte ne dotiče.
Svom dečku je vjeran i pouzdan prijatelj i partner koji pokazuje izuzetno razumjevanje i poštovanje.
Iako je još uvjek u nekoj fazi preispitivanja samog sebe kao na nekoj vagi između muškaraca i žena, na sopstvene zebnje, želje i strahove gleda kroz izvjesnu dozu humora kojom prikriva sve ono što predstavlja noću moru većini str8 populacije! Šta želim i kojim putem če se nastaviti moj život? Zna koga iskreno voli ali svu sreću i nevolje koje to može da donese će    tek iskusiti! Srečom uvjek ima prijatelja i familiju koja ga voli i daje mu podršku u svemu!




This documentary is about 27-year-old Chris Birch, a young man from South Wales. He used to be a 19 stones (265 pound/120 Kilo) rugby-playing, straight lad with a girlfriend and a job in a bank. However, his life was radically changed by a stroke, and he is now a slim gay man, who lives with his boyfriend and works as a hairdresser. The trouble is that virtually nobody believes his story, not even his boyfriend, and everybody else has their own 'take' upon his reality. As a result of the changes in his personality and sexuality, Chris is now alienated from most of his former friends and family. ('Before' and 'After' pics are above.) Shown on BBC Three TV last night, this doc caused some heated debate in yesterday's UK newspapers, even before it had been shown on TV.

Visit: Orvel.Me

No comments:

Post a Comment

Don't write any links for download! Thanks!

Visit my New Site:: http://orvel.me